VIDEO διάφορα
VIDEO ΜΕ ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΟΥ ΑΣΩΠΟΥ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τετάρτη, 24 Σεπτέμβριος 2014 11:39

 

    Παρακολουθήστε κάνοντας κλικ στο παρακάτω link, στιγμές απο το γλέντι της διοργάνωσης 18η Διάσχιση φαραγγιού του Ασωπού που διοργανανώθηκε υπο την αιγία του Δήμου Λαμιέων απο τους συλλόγους του Ε.Ο.Σ Λαμίας και του Συλλόγου Απανταχού Σκαμνιωτών "ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ".
  Στην πίστα απεικονίζεται η χορευτική ομάδα του Πολιτιστικού & Εξωραίστικού Συλλόγου Γοργοποτάμου " Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ", η οποία με την εμφάνισή της, ξεσήκωσε όλους τους παρευρισκομένους. Για άλλη μιά φορά, τους ευχαριστούμε θερμά.
    Σας ενημερώνουμε για την κυκλοφορία εντός λίγων ημερών του video με στυγμιότυπα απο όλη την διοργάνωση του 2ημέρου. Τα πλάνα της γιορτινής βραδιάς, λήφθηκαν απο τον Δημήτρη Ευθ. Πολυζωϊδη, η λήψη στο κατέβασμα του φαραγγιού έγινε απο τον Δημήτρη Αλέξ. Πολυζωίδη και η επιμέλεια και το μοντάζ των συνολικών λήψεων όλου του 2ημέρου, ανήκει στον Δημήτρη Ευθ. Πολυζωϊδη.
Ο Σύλλογός μας ευχαριστεί θερμά όλους! Και του χρόνου με υγεία, για μιά καλύτερη διοργάνωση!

 
ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΔΙΑΣΧΙΣΗ ΤΟΥ ΦΑΡΑΓΓΙΟΥ (VIDEO) PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τρίτη, 23 Σεπτέμβριος 2014 11:20

Μοναδικές εικόνες καταγράφηκαν και φέτος από την διάσχιση φαραγγιού του Ασωπού. Οι βροχές που προηγήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα από την διάσχισή του, ανέβασαν τον όγκο του νερού, με συνέπεια να δυσκολέψουν την διάσχισή του.

Ταυτόχρονα όμως το έκαναν ελκυστικό και όμορφο στους φιλόδοξους ορειβάτες. Τα πλάνα που παρακολουθείτε στο video, τραβήχτηκαν από τον Δημήτρη Αλέξ. Πολυζωϊδη που συμμετείχε στην διάσχιση του φαραγγιού, ενώ η επιμέλεια του video ανήκει στον Δημήτρη Ευθ. Πολυζωϊδη, τους οποίους και ευχαριστούμε!

Απολαύστε το!Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 23 Σεπτέμβριος 2014 11:21
 
ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τρίτη, 05 Αύγουστος 2014 12:08


Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι καθαρισμοί των κοινόχρηστων χώρων του χωριού μας από μέλη του Συλλόγου μας κυρίως και συγχωριανούς. Τα μέλη του συλλόγου μας με δικές μας δαπάνες προέβησαν στους καθαρισμούς της κεντρικής οδού του χωριού, της Τρανής Βρύσης (η οποία θύμιζε σκουπιδότοπο), της οδού Τρανής Βρύσης έως την οικία Δημήτρη Κ. Πολυζωϊδη, η οδός από την Βρύση Βασιλόπουλου έως την οικίας Έφης Γιαννακόπουλου, από το Γούπατο έως την οικία Φάνη Σκαρή, από το Γούπατο έως το ύψος της Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Πατρών, ο καθαρισμός αυτής της Ε.Ο για 100 μέτρα δεξιά και αριστερά, το μεγάλο τρίγωνο του Αγίου Αθανασίου καθώς και ο προαύλιος χώρος του Αγίου Αθανασίου, η οδός από τον Άγιο Αθανάσιο έως την οικία Δημήτρη Αλέξ. Πολυζωϊδη.

Πέραν των καθαρισμών, ο σύλλογος, ποτίζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα φυτά και τα δένδρα που έχουν φυτευτεί κατά την διάρκεια της άνοιξης, με δικές του πάντα δαπάνες.

Με αυτό τον τρόπο καταφέρνουμε να παρουσιάσουμε μια ανθρώπινη εικόνα για το χωριό μας, μιας και οι υπηρεσίες του Δήμου έχουν γίνει άφαντες!

Για τις προσπάθειές τους, ευχαριστούμε τους Θανάση Ακρίβο, Δημήτρη Ε. Πολυζωϊδη, Νικόλαο Ε. Τζιβάρα και Δημήτρη Αλ. Πολυζωϊδη.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 05 Αύγουστος 2014 12:08
 
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Παρασκευή, 30 Μάιος 2014 11:49


Και ενώ η αντιπυρική περίοδος κηρύχτηκε επίσημα από την 1η Μαΐου, ο Σύλλογός μας εναρμονιζόμενος με την 4/1987 Π.Δ Πυροσβεστική διάταξη, έσπευσε να καθαρίσει όσο το δυνατόν περισσότερους κοινόχρηστους χώρους του χωριού μας, με την εθελοντική συνδρομή μελών του.

Κατά το χρονικό διάστημα λοιπόν 15 έως 18 Μαΐου, καθαρίστηκε από τα ξερόχορτα η κεντρική οδός του χωριού απ την θέση Γούπατο έως την βρύση Βασιλόπουλου με χορτοκοπτικά, ψαλιδίστηκαν και καλλωπίστηκαν τα κυπαρισοειδή της κεντρικής οδού και του Πολιτιστικού κέντρου, καθαρίστηκε εξ ολοκλήρου ο προαύλιος χώρος του Πολιτιστικού και του Πνευματικού κέντρου, απομακρύνθηκαν τα κλαδέματα, σκαλίστηκαν και ποτίστηκαν οι νέες τριανταφυλλιές, καθαρίστηκε από τα ξερά χόρτα η οδός από την βρύση Βασιλόπουλου έως την θέση αλώνια, σκαλίστηκαν και ποτίστηκαν οι νεόφυτες πικροδάφνες που βρίσκονται δίπλα της οδού, ποτίστηκαν όλα τα νεόφυτα δένδρα που φύτεψε προ καιρού ο σύλλογός μας, καθαρίστηκε από τα ξερά χόρτα το μικρό τρίγωνο μεταξύ της κεντρικής οδού και του δρόμου που οδηγεί στην Τρανή βρύση, καθαρίστηκε από τα ξερό χόρτα επίσης το μικρό τρίγωνο έναντι του Αγίου Αθανασίου καθώς και το κομμάτι της οδού από το παλαιό υδραγωγείο έως το ύψος της Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Πατρών.

Απομένουν βέβαια τα κομμάτια Γούπατο έως την παλαιά δεξαμενή, κεντρική οδός έως την Τρανή βρύση καθώς και ο χώρος της Τρανής βρύσης. Ο Σύλλογός μας θα συνεχίσει τις προσπάθειές του για την καθαριότητα και τον ευπρεπισμό του χωριού, απομακρύνοντας έτσι και τον κίνδυνο πυρκαγιάς.

Καλούμε όλους τους συγχωριανούς να συνδράμουν στο έργο μας, καθαρίζοντας κάθε ένα στον χώρο του ώστε να αποφύγουμε κάθε δυσάρεστη συνέπεια και να παρουσιάσουμε το χωριό μας καθαρό.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί ιδιαίτερα για την 3ήμερη προσφορά τους τα μέλη Δημήτρη Ε. Πολυζωϊδη, Κωνσταντίνο Τζανακάκη, Σπύρο Αστρακά, Δημήτρη Αλ. Πολυζωίδη, Νεκτάριο Τσιτούρη, Νικόλαο Ε. Τζιβάρα και Ελένη Κακαράντζα.

Οι φωτογραφίες που αναρτήσαμε απεικονίζουν στιγμές από την συνολική προσπάθεια.

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 30 Μάιος 2014 19:41
 
ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Πέμπτη, 22 Μάιος 2014 10:27

Πανηγυρικός υπήρξε φέτος ο εορτασμός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο χωριό μας. Ο Πατήρ – Ευστάθιος είχε ετοιμάσει αρκετές εκπλήξεις στους πιστούς του χωριού και απέσπασε τα θετικά σχόλια και τις ευχές όλων για τις ενέργειές του.

Συγκεκριμένα την παραμονή της εορτής των Αγίων, τέλεσε Μέγα Εσπερινό με περιφορά της εικόνας, η οποία ήταν όμορφα στολισμένη με γαρίφαλα και ορχιδέες ενώ τελέσθηκε και αρτοκλασία.

Στον Μέγα Εσπερινό πλην του πατέρα Ευστάθιου, συλλειτούργησαν και ο Πατήρ Σπυρίδων Καραούζας, εφημέριος του χωριού Αγίας Παρασκευής Λοκρίδας και ο Πατήρ Οδυσσέας Γκούμας, εφημέριος του χωριού Παρώρι Βοιωτίας. Στην Θεία Λειτουργία παρευρέθηκαν και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αράχοβας κ. Ιωάννης Τρομπούκης και ο Ανθυποπυραγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιβαδειάς κ. Παρασκευάς Γκίκας, οι οποίοι κατά την περιφορά υποβάσταζαν την εικόνα των Αγίων. Επίσης παρευρέθη σύσσωμη η εκκλησιαστική επιτροπή του χωριού Παρώρι καθώς και οι ιεροψάλτες του χωριού.

Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Αράχοβας κ. Ιωάννης Τρομπούκης, μίλησε στους εκκλησιαζόμενους για την γιορτινή ημέρα, τόνισε τις δύσκολες ημέρες που περνάμε και τις δυσκολότερες που θα έρθουν, στις οποίες πρέπει να ανταποκριθούμε με την πίστη μας στον Θεό και την αγάπη μας στον συνάνθρωπο. Ευχαρίστησε τον Πατήρ – Ευστάθιο για την πρόσκληση που τους έκανε ώστε να παρευρεθούν στον εορτασμό του Ναού, ενώ ανέφερε και άγνωστες σε εμάς πράξεις βοήθειας και αλληλεγγύης του ιερέα μας στο χωριό Παρώρι. Με τις ευχαριστίες του, δώρισε στον Πατέρα – Ευστάθιο εκ μέρους της Εκκλησιαστικής επιτροπής Παρωρίου, καινούργια ιερατικά άμφια. Μία κίνηση που συγκίνησε εξαιρετικά τον ιερέα μας ο οποίος ανταπέδωσε την αγάπη και τις ευχές που έλαβε.

Αφού μοιράστηκε ο Άρτος, ο Πατήρ – Ευστάθιος προέβη στην επόμενη έκπληξη που είχε ετοιμάσει. Κάλεσε όλο το εκκλησίασμα στο Πνευματικό κέντρο του χωριού, όπου είχε ετοιμάσει τραπέζι με φαγητά για όλους. Σαλάτες, τυρί, κοκορέτσι, ψητό κατσικάκι, πίτες, πατάτες φούρνου, κρασί και γλυκά που όλοι μας γευτήκαμε.

Οι πράξεις του αυτές σχολιάστηκαν πολύ θετικά από όλους, οι οποίοι ευχήθηκαν στον αγαπητό μας ιερέα χρόνια πολλά για την ημέρα, για την εορτή της κόρης του Κωνσταντίνας και να έχει υγεία και προκοπή.

Ανήμερα του Αγίου Κωνσταντίνου, ο Ιερός Ναός στολισμένος για μια ακόμη φορά, υποδέχτηκε τους πιστούς. Με την παρουσία του, μας τίμησε για άλλη μια φορά ο τ. Αντιδήμαρχος του Δήμου Λαμιέων κ. Δημήτρης Μητσόπουλος ο οποίος στις πρόσφατες εκλογές εξελέγει πρώτος σε σταυρούς με τον συνδυασμό του, κάτι που για μας δεν είναι έκπληξη, μιας και πρόκειται για ένα ξεχωριστό άνθρωπο με σπάνιο ήθος και ποιότητα, εξαιρετικό φίλο του χωριού μας. Στην Θεία Λειτουργία, παρευρέθη επίσης ο Πρόεδρος του Τ.Σ Οίτης κ. Πολύκαρπος Αστρακάς.

Μετά την αρτοκλασία και το μοίρασμα του Άρτου, οι πιστοί ως συνήθως μετέβησαν στο Πνευματικό κέντρου του χωριού όπου απόλαυσαν τον καθιερωμένο καφέ, ενώ οι εορτάζοντες φίλεψαν όλους με γλυκά.

Το εορταστικό 2ήμερο αυτό, υπήρξε εξαιρετικό από κάθε πλευρά και ευχή όλων είναι να συνεχίσει να ζει τέτοιες στιγμές το πλήρωμα και η εκκλησία του χωριού μας!


 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 4 από 16