VIDEO διάφορα
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τετάρτη, 13 Μάιος 2020 10:25
Μιά πολύ όμορφη μουσική δημιουργία του τραγουδοποιού - συνθέτη Νίκου Πιπινέλη, (του οποίου την δουλειά εκτίμησα σε μια συναυλία του στο Αργος), σε στίχους Klaus Gnaiger, μπορούμε να απολαύσουμε στο παρακάτω video, στο οποίο ο δημιουργός του έχει επιλέξει ως θέμα του τα δικά μας τόπια, ήτοι Γέφυρα Παπαδιάς, Σταθμό Ελευθεροχωρίου, Γέφυρα Μανδρίτσας.
Απολαύστε και ταξιδέψτε με το υπέροχο Immigrant's Song, κάνοντας επικόλληση τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://youtu.be/siOdM2lguZg
Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 13 Μάιος 2020 10:28
 
ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΙΖΗΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Πέμπτη, 21 Φεβρουάριος 2019 20:08
      Γράφαμε παλαιότερα στην εφημερίδα "ΟΙ ΣΚΑΜΝΙΩΤΕΣ" για την ιδιαιτερότητα του εδάφους που υπάρχει στην περιοχή των νεόδμητων οικοδομών του χωριού. 
     Λέγαμε λοιπόν ότι το συγκεκριμένο έδαφος κρατούσε πάρα πολύ νερό από πολύ παλιά, με συνέπεια το χωριό να είναι κτισμένο αμφιθεατρικά για ευνόητους λόγους.
    Δυστυχώς μετά την υπερβολική βροχόπτωση που υπήρξε τον τελευταίο καιρό, τμήματα του εδάφους σε αυτή την περιοχή και συγκεκριμένα κάτω από αυτήν, παρουσιάζουν ανησυχητική  καθίζηση του εδάφους με πιθανές απρόβλεπτες συνέπειες.
    Αδιάψευστος μάρτυρας το ερασιτεχνικό video που αναρτούμε στο παρακάτω link.
 

https://youtu.be/NsC5BEPhzDI
Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 21 Φεβρουάριος 2019 20:12
 
ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠ ΤΟ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΟ ΣΚΑΜΝΟ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Κυριακή, 06 Ιανουάριος 2019 19:05

Την δυνατότητα να δούμε πανέμορφες εικόνες του χιονισμένου χωριού μας, μας δίνουν οι μόνιμοι κάτοικοι Δημήτρης Ευθ. Πολυζωίδης και Νεκταρία Πράππα, μέσα από τον δικό τους φωτογραφικό φακό και την δική τους οπτική, ανεβάζοντας στο διαδίκτυο ένα υπέροχο video που δημιούργησαν, επενδεδυμένο με την κατάλληλη μουσική υπόκρουση.

Έτσι έχουμε την δυνατότητα, όλοι εμείς «οι απόντες από το χωριό» να δούμε τις θαυμάσιες εικόνες που μπορεί να μας προσφέρει απλόχερα η φύση και να αναρωτηθούμε τις ιδιαίτερα σκληρές συνθήκες που καλούνται να αντιμετωπίσουν κάθε χειμώνα οι 20 – 25 μόνιμοι κάτοικοι του χωριού!

Παιδιά σας ευχαριστούμε θερμά για την προσπάθειά σας και το όμορφο αποτέλεσμα που μας παρουσιάσατε.

Κάνοντας κλικ στο παρακάτω σύνδεσμο, θα μεταφερθείτε στο ονειρικό αυτό video.


https://youtu.be/m9Z0vcaTzzE

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 06 Ιανουάριος 2019 19:25
 
ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΕΠΙ ΤΗΣ Ε.Ο ΛΑΜΙΑΣ - ΑΘΗΝΩΝ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Σάββατο, 04 Αύγουστος 2018 07:13
Σε περίπατό μας επί της Επαρχιακής οδού (Π.Ε.Ο) Λαμίας - Αθηνών), και συγκεκριμένα πρίν την τελευταία στροφή για την θέση ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΙ, διαπιστώσαμε επικίνδυνο άνοιγμα επί της οδού, μήκους ενός περίπου μέτρου και βάθους πάνω από ένα και ογδόντα!. Το συγκεκριμένο άνοιγμα, είναι επικίνδυνο τόσο για πεζούς αλλά ακόμη πιο επικίνδυνο για τους διερχόμενους οδηγούς. Οι αρμόδιες αρχές ας σπεύσουν για την επιδιόρθωσή του, ειδάλλως θα γίνουμε μέρτυρες ατυχήματος!


Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 04 Αύγουστος 2018 07:19
 
ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ VIDEO ΤΗΣ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τετάρτη, 06 Ιούνιος 2018 20:18


Δημοσιεύουμε ύστερα από απαίτηση πολλών ανθρώπων και ιδιαίτερα συγχωριανών, το αποκλειστικό video της ταλάντωσης της εικόνας του Αγίου Πολύκαρπου, που συνέβη κατά της διάρκεια της Θείας Λειτουργίας της Κυριακής της 27ης Μαΐου 2018, στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης, στο Σκαμνό Φθιώτιδος!..
 Όπως μπορεί να διακρίνει ο καθένας εάν παρατηρήσει προσεκτικά στο αριστερό κάτω άκρο του video, σε συνδυασμό με την διπλανή εικόνα, θα διακρίνει ότι η εικόνα του Αγίου Πολύκαρπου, πράγματι εκτελεί ταλάντωση, η οποία διήρκεσε σύμφωνα με τους παρευρισκομένους, πάνω από 45 λεπτά της ώρας!!!
Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 06 Ιούνιος 2018 20:20
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 16