Τα νέα μας
ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ...... ΨΑΡΙ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ! PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Σάββατο, 08 Αύγουστος 2020 06:23
      Όπως θα θυμούνται οι αναγνώστες τούτης της σελίδας, στις 14/6/2020 έκανε την επίσκεψή του στο χωριό μας ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Μπεσλεμές ύστερα από αίτημα των κατοίκων για την άμεση παρέμβασή του σε ζητήματα που είχαν να κάνουν με το χωριό μας.
      Ω Του θαύματος! Σε διάστημα περίπου 15 ημερών, έγιναν πραγματικότητα κάποια από τα αιτήματα των συγχωριανών, παρουσία μάλιστα του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας κ. Βασίλη Σταϊκούρα ο οποίος έως εκέινη την στιγμή "κώφευε"!
      Ένα από τα αιτήματα λοιπόν των συγχωριανών, ήταν και η κοπή των χόρτων στον κόμβο - είσοδο του χωριού όπου κατά τον κ. Πρόεδρο, η κοπή τους ήταν θέμα της Περιφέρειας Στ. Ελλάδας. Στην παρούσα συνάντηση με τον κ. Αντιδήμαρχο, αποσαφηνίστηκε ότι το συγκεκριμένο κομμάτι είναι ευθύνης του Δήμου Λαμιέων άρα της Τοπικής μας Κοινότητας!
      Ο κ. Σταϊκούρας, για δικούς του λόγους βεβαίως, εξακολουθεί να επιμένει ότι το σημείο είναι αρμοδιότητας της Περιφέρειας και συνεπώς δεν το καθαρίζει!
      Δοθείσης της ευκαιρίας, μας έρχεται στο νού ένα αρκετά γνωστό ανέκδοτο με τον "Μπόμπο", τον οποίο ο πατέρας του στέλνει για την αγορά ψαριών, ο Μπόμπος περνά απο ένα οίκο ανοχής και η κυρία του οίκου, προκειμένου να του αποσπάσει τα χρήματα ...... κάνει τα δικά της. Επιστρέφοντας ο Μπόμπος στον πατέρα του χωρίς τα ψάρια και τα λεφτά. του λέει: "Πατέρα αν δεν σταθεροποιηθεί το ....... ψάρι δεν τρώμε! ".
      Παραφράζοντας αυτό το ανέκδοτο λοιπόν, λέμε με την σειρά μας χαριτολογώντας ..... "Αν δεν σταθεροποιηθεί ο κόμβος καθάρισμα από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας δεν θα δούμε!".
      Έτσι λοιπόν για πολλοστή φορά, κάτοικοι του χωριού με δικά τους έξοδα και προσωπική εργασία έκοψαν τα χόρτα του κόμβου, αφού η Τοπική μας αρχή αδυνατεί!
      Ευχαριστούμε λοιπόν τους φιλότιμους Θανάση Ακρίβο, Θύμιο Τζιβάρα & Δημήτρη Αλ. Πολυζωϊδη και περιμένουμε την φιλοτιμία και άλλων για την απομάκρυνση των απορριμάτων που αποκαλύφθηκαν μετά την κοπή! Θα βρεθεί κάποιος? Ας το ελπίσουμε!
      Κλείνοντας θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι αναμένουμε την πραγματοποίηση των υποσχέσεων όλων των παραπάνω αρμοδίων για την κατασκευή του τοιχίου αντιστήριξης στην οικία Ντάου (Τρανή Βρύση) και την επαναφορά των κάδων απορριμάτων στις αρχικές τους θέσεις.
      Σε αντίθετη περίπτωση ........ το θέμα θα φτάσει ψηλά!
Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 08 Αύγουστος 2020 06:30
 
ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΛ. ΖΑΛΑΩΡΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τετάρτη, 05 Αύγουστος 2020 08:17
      Στις 2 Αυγούστου 2020, ημέρα Κυριακή, απεβίωσε ο συγχωριανός μας ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΑΛΑΩΡΑΣ υιός των αείμνηστων ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ & της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΖΑΛΑΩΡΑ, Δημοσιογράφος, κάτοικος εν ζωή στον Περισσό Αττικής.
      Η ιστοσελίδα μας εκφράζει προς την οικογένειά του τα θερμά της συλληπητηρια και εύχεται ο Θεός να απαλύνει τον πόνο τους.
 
Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 05 Αύγουστος 2020 08:17
 
ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΤΑ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τετάρτη, 29 Ιούλιος 2020 20:42
      Σε κατάθεση  Επιστολής - Καταγγελίας σε βάρος του γνωστού Αρχιμανδρίτη που άναψε "φωτιές" πριν μερικές ημέρες με την συμπεριφορά του, προέβησαν κάτοικοι του χωριού μας χθές 28/7/2020 στην Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος, ενώ ζήτησαν και την ακρόαση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδος κκ Συμεών.
      Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κκ Συμεών, δεν μπόρεσε να συναντήσει τους συγχωριανούς την συγκεκριμένη ημέρα,κλείστηκε όμως ραντεβού προς συνάντησή του σε άλλη ημερομηνία, ενώ η καταγγελία κατατέθηκε στην Γραμματεία της Ιεράς Μητροπόλεως προς εξέταση.
     Οπως τόνισαν οι κάτοικοι σε όλους τους τόνους, είναι διατεθημένοι να φτάσουν το θέμα αυτό, όσο πιο ψηλά μπορούν, μιας και οι προσβλητική συμπεριφορά και οι κουβέντες που ξεστομίστηκαν απ΄ τον Αρχιμανδρίτη είναι κάτι το οποίο δεν μπορούν να δεχτούν!
     Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν!
 
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΞΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Πέμπτη, 23 Ιούλιος 2020 07:52
      Είναι γνωστό σε εμάς ότι αρκετοί συγχωριανοί με δική τους πρωτοβουλία, υποκαθιστούν αρκετές φορές δραστηριότητες που θα έπρεπε να πραγατοποιούνται από την Τοπική Κοινότητα του Δήμου μας! Καθαρισμοί οδών, κοινόχρηστων χώρων, καθαρισμός κοιμητηρίου, περιποίηση θάμνων είναι μερικές απο τις συνεχείς πρωτοβουλίες των συγχωριανών που κρατούν το χωριό μας αρκούντως καθαρό! 
      Η συνεχής ανάπτυξη των χόρτων το φετινό καλοκαίρι έχει εξελιθεί σε μπελά και ο ένας και μόνο καθαρισμός από την Τοπική κοινότητα δεν αρκεί, με συνέπεια η όποια πρωτοβουλία κάποιων φιλότιμων συγχριανων να είναι καλοδεχούμενη και άξια θαυμασμού και αναφοράς! 
      Μια όμορφη πρωτοβουλία διαπιστώσαμε αυτές τις ημέρες από την συγχωριανή μας κ. Νίκη Τζιβάρα η οποία με δικά της έξοδα αγόρασε μπογιές και πινέλα, απεύθυνε κάλεσμα σε όλους τους μικρούς συγχωριανούς ώστετε να βάψουν τα στελέχη από τις κούνιες στην Θέση Αλωνια, με BONUS απο ένα σουβλάκι και ένα αναψκτικό στον καθένα! Τα παιδιά στο σύνολό τους αποδέχτηκαν την πρόκληση και έβαψαν τα προτεινόμενα μέρη με επιτυχία.
      Επίσης  η κ. Τζιβαρα τοποθέτησε δυχτάκια στις μπασκέτες και σύντομα απ΄ότι πληροφορηθήκαμε θα βαφουν και οι γραμμές όλου του γηπέδου!
      Συγχαρητήρια λοιπον στην ίδια για την προσφορά της και πολλά εύγε στα παιδιά που συμμετείχαν στην προσπάθεια κάνοντας έτσι πιο όμορφη την περίοδο των διακοπών τους στο χωριό!
Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 23 Ιούλιος 2020 08:27
 
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ & ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΙΕΡΩΜΕΝΟΥ ΣΕΤΑΦΗ ΝΕΚΡΗΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΗΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Δευτέρα, 20 Ιούλιος 2020 18:42
      Στις 17 Ιουλίου 2020, ημέρα Παρασκευή, απεβίωσε σε ηλικία 92 ετών στην ΑΘΗΝΑ, η συγχωριανή μας & Επίτιμο μέλος του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΚΑΜΝΙΩΤΩΝ "Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ", ΡΟΔΟΘΕΑ ΤΖΙΒΑΡΑ, σύζυγος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.
      Η εκλιπούσα μετά την απώλεια του συζύγου της, ζούσε μόνη της στην Αθήνα, μιας και με τον αείμνηστο σύζυγό της δεν μπόρεσαν να αποκτήσουν ποτέ παιδιά.
      Η κηδεία της αείμνηστης πια συγχωριανής μας, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωϊ 20/7/2020 στο Σκαμνό, παρουσία λιγοστών συγγενών, φίλων & συγχωριανών.
      Με το πέρας της ταφής της σορού της αείμνηστης Ροδοθέας,σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες από παριστάμενους, εμφανίστηκε μαινόμενος Αρχιμανδρίτης γνωστός στο χριστεπωνυμο κοινό της Φθιώτιδας, ο οποίος για άγνωστο λόγο, επιτέθηκε με αχαρακτήριστες εκφράσεις κατά του Ιερέα του χωριού Πατήρ - Ευσταθίου και κατοίκων του χωριού.
      Ο πατήρ - Ευστάθιος κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του παρά τις άσχημες εκφράσεις που χρησιμοποίησε εναντίον του ο Αρχιμανδρίτης, ο οποίος πέρα από τους βαρύτατους χαρακτηρισμούς που ξεστόμισε εναντίον των κατοίκων, δεν σεβάστηκε ούτε την σορό της νεκρής αλλά ούτε και το ιερατικό του σχήμα! Οι δε κάτοικοι τον έψεξαν για την συμπεριφορά του, δεχόμενοι την οργή του, την οποία όπως μας είπαν, δεν κατάλαβαν από που πήγαζε!.
      Από πληροφόρηση που έχουμε, αντιπροσωπεία των κατοίκων του χωριού μας, θα μεταβεί πρός συνάντηση τουτ Μητροπολίτη Φθιώτιδος Συμεών, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την αχαρακτήριστη συμπεριφορά του Αρχιμανδρίτη.
      Θυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος Αρχιμανδρίτης, είχε απασχολήσει προ ετών την κοινή γνώμη, όταν είχε δεχτεί μήνυση από γυναίκα υπαστυνόμο της Τροχαίας για επίθεση εναντίον της, όταν αυτή σταμάτησε το αυτοκίνητό του για υπερβολική ταχύτητα.
      Συμπεριφορές, που αν μη τι άλλο προβληματίζουν! 
Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 24 Ιούλιος 2020 18:26
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 2 από 104