ΕΠ΄ΑΥΤΟΦΟΡΩ! PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τετάρτη, 04 Νοέμβριος 2020 11:10


      Ημέρα Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020, ώρα 16:40 μ.μ., τοποθεσία Βαθύρεμα. Διερχόμενοι συγχωριανοί, 2 τον αριθμό, γίνονται μάρτυρες της αυθεραισίας που γίνεται στο Βαθύρεμα. Φορτηγάκι που δεν ανήκει σε κάτοικο του χωριού, με φανερά τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του (Αλβανικής καταγωγής) καταγεγραμμένα στο πλάϊ της καρότσας του, αδειάζει σακκούλες και μπάζα στο ρέμα.  
     Δεν μιλάμε για κλαριά και χόρτα τα οποία η ίδια η φύση φροντίζει για την αφομοίωσή τους, αλλά για κάθε είδους σκουπίδια, πέτρες, μπάζα κα.
     Παρ΄ότι πέρασαν δίπλα του οι συγχωριανοί, συνέχισε την "δουλειά" του, εντελώς αδιάφορος! Αυτοί τον φωτογράφισαν και μας ενημέρωσαν για το γεγονός μόλις χθές. Έτσι και μείς δημοσιεύουμε την συγκεκριμένη αυθαιρεσία.
     Πάντως είναι κάτι που γίνεται συχνά από αγνώστους ανθρώπους προς το χωριό και οι περισσότεροι μεταξύ μας νομίζουμε ότι πρόκειται για κατοίκους του χωριού. Αυτό συμβαίνει όχι μόνο στο Βαθύρεμα, αλλά και σε άλλα σημεία κατά μήκος της Π.Ε.Ο που ανήκουν στο χωριό μας, βρωμίζοντας με κάθε λογής απορίμματα. Σαλόνια, σκουπίδια, κρεβάτια, στρώματα και ότι βάλει στο μυαλό του ο ανθρώπινος νούς.
     Δράστες,συνήθως,κάτοικοι γειτονικών χωριών, που ελαφρά την καρδία και χωρίς να υπάρχει η οποιαδήποτε αστυνόμευση, χρησιμοποιούν χώρους του χωριού μας ως σκουπιδότοπους, χωρίς την παραμικρή αντίδραση από την πλευρά μας!
    Ζητείται αντίδραση και λύση!Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 04 Νοέμβριος 2020 11:15