ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ...... ΨΑΡΙ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ! PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Σάββατο, 08 Αύγουστος 2020 06:23
      Όπως θα θυμούνται οι αναγνώστες τούτης της σελίδας, στις 14/6/2020 έκανε την επίσκεψή του στο χωριό μας ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Μπεσλεμές ύστερα από αίτημα των κατοίκων για την άμεση παρέμβασή του σε ζητήματα που είχαν να κάνουν με το χωριό μας.
      Ω Του θαύματος! Σε διάστημα περίπου 15 ημερών, έγιναν πραγματικότητα κάποια από τα αιτήματα των συγχωριανών, παρουσία μάλιστα του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας κ. Βασίλη Σταϊκούρα ο οποίος έως εκέινη την στιγμή "κώφευε"!
      Ένα από τα αιτήματα λοιπόν των συγχωριανών, ήταν και η κοπή των χόρτων στον κόμβο - είσοδο του χωριού όπου κατά τον κ. Πρόεδρο, η κοπή τους ήταν θέμα της Περιφέρειας Στ. Ελλάδας. Στην παρούσα συνάντηση με τον κ. Αντιδήμαρχο, αποσαφηνίστηκε ότι το συγκεκριμένο κομμάτι είναι ευθύνης του Δήμου Λαμιέων άρα της Τοπικής μας Κοινότητας!
      Ο κ. Σταϊκούρας, για δικούς του λόγους βεβαίως, εξακολουθεί να επιμένει ότι το σημείο είναι αρμοδιότητας της Περιφέρειας και συνεπώς δεν το καθαρίζει!
      Δοθείσης της ευκαιρίας, μας έρχεται στο νού ένα αρκετά γνωστό ανέκδοτο με τον "Μπόμπο", τον οποίο ο πατέρας του στέλνει για την αγορά ψαριών, ο Μπόμπος περνά απο ένα οίκο ανοχής και η κυρία του οίκου, προκειμένου να του αποσπάσει τα χρήματα ...... κάνει τα δικά της. Επιστρέφοντας ο Μπόμπος στον πατέρα του χωρίς τα ψάρια και τα λεφτά. του λέει: "Πατέρα αν δεν σταθεροποιηθεί το ....... ψάρι δεν τρώμε! ".
      Παραφράζοντας αυτό το ανέκδοτο λοιπόν, λέμε με την σειρά μας χαριτολογώντας ..... "Αν δεν σταθεροποιηθεί ο κόμβος καθάρισμα από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας δεν θα δούμε!".
      Έτσι λοιπόν για πολλοστή φορά, κάτοικοι του χωριού με δικά τους έξοδα και προσωπική εργασία έκοψαν τα χόρτα του κόμβου, αφού η Τοπική μας αρχή αδυνατεί!
      Ευχαριστούμε λοιπόν τους φιλότιμους Θανάση Ακρίβο, Θύμιο Τζιβάρα & Δημήτρη Αλ. Πολυζωϊδη και περιμένουμε την φιλοτιμία και άλλων για την απομάκρυνση των απορριμάτων που αποκαλύφθηκαν μετά την κοπή! Θα βρεθεί κάποιος? Ας το ελπίσουμε!
      Κλείνοντας θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι αναμένουμε την πραγματοποίηση των υποσχέσεων όλων των παραπάνω αρμοδίων για την κατασκευή του τοιχίου αντιστήριξης στην οικία Ντάου (Τρανή Βρύση) και την επαναφορά των κάδων απορριμάτων στις αρχικές τους θέσεις.
      Σε αντίθετη περίπτωση ........ το θέμα θα φτάσει ψηλά!
Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 08 Αύγουστος 2020 06:30