ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΞΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Πέμπτη, 23 Ιούλιος 2020 07:52
      Είναι γνωστό σε εμάς ότι αρκετοί συγχωριανοί με δική τους πρωτοβουλία, υποκαθιστούν αρκετές φορές δραστηριότητες που θα έπρεπε να πραγατοποιούνται από την Τοπική Κοινότητα του Δήμου μας! Καθαρισμοί οδών, κοινόχρηστων χώρων, καθαρισμός κοιμητηρίου, περιποίηση θάμνων είναι μερικές απο τις συνεχείς πρωτοβουλίες των συγχωριανών που κρατούν το χωριό μας αρκούντως καθαρό! 
      Η συνεχής ανάπτυξη των χόρτων το φετινό καλοκαίρι έχει εξελιθεί σε μπελά και ο ένας και μόνο καθαρισμός από την Τοπική κοινότητα δεν αρκεί, με συνέπεια η όποια πρωτοβουλία κάποιων φιλότιμων συγχριανων να είναι καλοδεχούμενη και άξια θαυμασμού και αναφοράς! 
      Μια όμορφη πρωτοβουλία διαπιστώσαμε αυτές τις ημέρες από την συγχωριανή μας κ. Νίκη Τζιβάρα η οποία με δικά της έξοδα αγόρασε μπογιές και πινέλα, απεύθυνε κάλεσμα σε όλους τους μικρούς συγχωριανούς ώστετε να βάψουν τα στελέχη από τις κούνιες στην Θέση Αλωνια, με BONUS απο ένα σουβλάκι και ένα αναψκτικό στον καθένα! Τα παιδιά στο σύνολό τους αποδέχτηκαν την πρόκληση και έβαψαν τα προτεινόμενα μέρη με επιτυχία.
      Επίσης  η κ. Τζιβαρα τοποθέτησε δυχτάκια στις μπασκέτες και σύντομα απ΄ότι πληροφορηθήκαμε θα βαφουν και οι γραμμές όλου του γηπέδου!
      Συγχαρητήρια λοιπον στην ίδια για την προσφορά της και πολλά εύγε στα παιδιά που συμμετείχαν στην προσπάθεια κάνοντας έτσι πιο όμορφη την περίοδο των διακοπών τους στο χωριό!
Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 23 Ιούλιος 2020 08:27