ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ & ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΙΕΡΩΜΕΝΟΥ ΣΕΤΑΦΗ ΝΕΚΡΗΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΗΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Δευτέρα, 20 Ιούλιος 2020 18:42
      Στις 17 Ιουλίου 2020, ημέρα Παρασκευή, απεβίωσε σε ηλικία 92 ετών στην ΑΘΗΝΑ, η συγχωριανή μας & Επίτιμο μέλος του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΚΑΜΝΙΩΤΩΝ "Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ", ΡΟΔΟΘΕΑ ΤΖΙΒΑΡΑ, σύζυγος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.
      Η εκλιπούσα μετά την απώλεια του συζύγου της, ζούσε μόνη της στην Αθήνα, μιας και με τον αείμνηστο σύζυγό της δεν μπόρεσαν να αποκτήσουν ποτέ παιδιά.
      Η κηδεία της αείμνηστης πια συγχωριανής μας, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωϊ 20/7/2020 στο Σκαμνό, παρουσία λιγοστών συγγενών, φίλων & συγχωριανών.
      Με το πέρας της ταφής της σορού της αείμνηστης Ροδοθέας,σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες από παριστάμενους, εμφανίστηκε μαινόμενος Αρχιμανδρίτης γνωστός στο χριστεπωνυμο κοινό της Φθιώτιδας, ο οποίος για άγνωστο λόγο, επιτέθηκε με αχαρακτήριστες εκφράσεις κατά του Ιερέα του χωριού Πατήρ - Ευσταθίου και κατοίκων του χωριού.
      Ο πατήρ - Ευστάθιος κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του παρά τις άσχημες εκφράσεις που χρησιμοποίησε εναντίον του ο Αρχιμανδρίτης, ο οποίος πέρα από τους βαρύτατους χαρακτηρισμούς που ξεστόμισε εναντίον των κατοίκων, δεν σεβάστηκε ούτε την σορό της νεκρής αλλά ούτε και το ιερατικό του σχήμα! Οι δε κάτοικοι τον έψεξαν για την συμπεριφορά του, δεχόμενοι την οργή του, την οποία όπως μας είπαν, δεν κατάλαβαν από που πήγαζε!.
      Από πληροφόρηση που έχουμε, αντιπροσωπεία των κατοίκων του χωριού μας, θα μεταβεί πρός συνάντηση τουτ Μητροπολίτη Φθιώτιδος Συμεών, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την αχαρακτήριστη συμπεριφορά του Αρχιμανδρίτη.
      Θυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος Αρχιμανδρίτης, είχε απασχολήσει προ ετών την κοινή γνώμη, όταν είχε δεχτεί μήνυση από γυναίκα υπαστυνόμο της Τροχαίας για επίθεση εναντίον της, όταν αυτή σταμάτησε το αυτοκίνητό του για υπερβολική ταχύτητα.
      Συμπεριφορές, που αν μη τι άλλο προβληματίζουν! 
Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 24 Ιούλιος 2020 18:26