ΟΑΣΗ ΔΡΟΣΙΑΣ, ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΤΙΜΩΝ!!! PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τετάρτη, 01 Ιούλιος 2020 12:41

     Ζεστή νυχτερινή βραδιά και τα φιλοξενούμενα παιδιά του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Λαμίας που βρέθηκαν στο χωριό μας και εντυπωσιάστηκαν από την ομορφιά του, εξέφρασαν την επιθυμία τους για σουβλάκια.
     Στην αναζήτησή μας εκείνης της ώρας για κάπου κοντά, συγχωριανή, μας πρότεινε να επισκεφθούμε το «Χάνι Καρανάσου». Έκπληκτοι ρωτήσαμε εάν υπάρχουν σουβλάκια σε αυτό το μαγαζί και μας διαβεβαίωσε ότι πράγματι υπήρχαν! Στην διστακτικότητα που εμφανίσαμε και στην ερώτησή μας για την ποιότητα και την καθαριότητα του χώρου, μιας και παλιότερα είχαμε βιώσει μια δυσάρεστη κατάσταση, μας διαβεβαίωσε για την καθαριότητα και την ποιότητα του χώρου και την υπεύθυνη στάση του νέου επιχειρηματία που δουλεύει τον χώρο.
     Μιας ανάσας δρόμος λοιπόν με το αυτοκίνητο, διάρκειας 2 λεπτών μόλις απ το χωριό και βρεθήκαμε στο άλλοτε περίφημο «Χάνι Καρανάσου».  Κάτω από τα πανύψηλα πλατάνια και τον όμορφο προαύλιο χώρο, μας καλωσόρισε ο νέος ιδιοκτήτης κ. Νικόλαος Πετίτσας, εγγονός του αείμνηστου Αποστόλη Καρανάσου.
     Δώσαμε την παραγγελία μας και απολαμβάνοντας την δροσιά του χώρου περιμέναμε  να σερβιριστούμε. Επτά πίτες σουβλάκι, πέντε καλαμάκια σουβλάκι «έφυγαν» στο λεπτό από τους μικρούς φιλοξενούμενους και τους συνοδούς, οι οποίοι εξέφρασαν την ευχαρίστησή τους για την ποιότητα των πιάτων.
     Στην μικρή συζήτηση που είχαμε με τον νέο ιδιοκτήτη, μας ανέφερε ότι το κατάστημά του προσφέρει όλα τα είδη καφέ, τυρόπιτες, χορτόπιτες, κάποια είδη γλυκών, παγωτά, τσίπουρο με μεζέ, κρεατικά της ώρας, σουβλάκια και κάποιες φορές μαγειρευτά φαγητά! Στον πάγκο του καταστήματος τα μικρά παιδιά κυρίως, μπορούν να προμηθευτούν πατατάκια, γαριδάκια, μπισκότα, σοκολάτες και άλλα παρόμοια είδη.
     Ζητώντας τον λογαριασμό, μείναμε έκπληκτοι από την τιμή! Για τις πίτες και τα καλαμάκια ο λογαριασμός ανήλθε στο ποσό των ….. 20 €!!! Σε ερώτηση αν μας έγινε κάποια ειδική τιμή, ο ιδιοκτήτης το αρνήθηκε κατηγορηματικά και μας διαβεβαίωσε ότι πρόκειται για κανονική χρέωση!
     Στο κλείσιμο της βραδιάς για τα παιδιά, το τόσο παρεξηγημένο «Χάνι Καρανάσου», μας αποζημίωσε κυριολεκτικά με τις υπηρεσίες του, τα δε παιδιά του κέντρου δέχτηκαν την ευγενική προσφορά σε παγωτά συγχωριανού που παρευρέθηκε στο μαγαζί, ενώ οι συνοδοί των παιδιών δέχτηκαν το κέρασμα μπύρας από έτερο συγχωριανό μας, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για τις προσφορέςτους. Με τις καλύτερες εντυπώσεις επιστρέψαμε στο χωριό και είναι βέβαιο ότι θα ξαναεπισκεφτούμε το «Χάνι Καρανάσου».
     Προς τους λοιπούς συγχωριανούς και όχι μόνο, εν όψει των διακοπών του καλοκαιριού και μιας και δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο στο χωριό μας και σίγουρα όχι σε ποιότητα και τιμές εφάμιλλες, συνιστούμε ανεπιφύλακτα το «Χάνι Καρανάσου».
     Επισκεφθείτε το, γευθείτε τα προϊόντα του, απολαύστε την δροσιά του και κερδίστε από τις πολύ καλές τιμές του! Στον νέο επιχειρηματία ευχόμαστε σε αυτές τις δύσκολες εποχές να καταφέρει να αποκαταστήσει την αίγλη του άλλοτε πασίγνωστου «Χάνι Καρανάσου» και να έχει καλές δουλειές!
Από καρδιάς……

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 01 Ιούλιος 2020 12:43