ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ Τ.Α ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΜΝΟ! PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τετάρτη, 01 Ιούλιος 2020 12:37


     Γράφαμε προχθές για την ταχύτατη αντίδραση του Αντιδημάρχου κ. Μπεσλεμέ κυρίως, όσο και του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας κ. Σταϊκούρα στην σειρά αιτημάτων που κατέθεσαν οι συγχωριανοί στον κ. Αντιδήμαρχο.
    Η αρχή έγινε πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα με την κοπή δέντρων που ζήτησαν οι χωριανοί λόγω επικινδυνότητας. Η ικανοποίηση των κατοίκων ήταν φανερή, αν και σε συζητήσεις μεταξύ τους, άφηναν να εννοηθεί ότι όλα τα άλλα θα μείνουν υποσχέσεις όπως τόσα χρόνια άλλωστε!!!
     Φανταστείτε λοιπόν την έκπληξή τους, όταν σήμερα 1η Ιουλίου από νωρίς το πρωί, αντίκρισαν συνεργεία του Δήμου να κόβουν ξηρά χόρτα στην οδό για τον Αϊ – Θανάση, στο μικρό τρίγωνο που βρίσκεται απέναντι από το εκκλησάκι, κατά μήκος δεξιά όπως κατεβαίνουμε την Περιφερειακή οδό που οδηγεί στα χωριά της Οίτης & Παύλιανης, στη θέση Γούπατο, στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης καθώς και του Πνευματικού Κέντρου.
     Μαζί δε με τα συνεργεία, κατέφθασε μηχάνημα
JCB Δήμου, το οποίο με τον χειριστή του και την συνδρομή ενός εργάτη άρχισε τον καθαρισμό της Τρανής Βρύσης, που χρόνια ολόκληρα είχε να καθαριστεί! Ο όγκος της εργασίας απ ότι διαπιστώσαμε είναι εξαιρετικά μεγάλος και είναι αμφίβολο εάν θα υπάρξει σωστός καθαρισμός. Ας είναι όμως!
     Θα δούμε το τελικό αποτέλεσμα και θα κρίνουμε, αλλά θα πρέπει και εμείς, οι κάτοικοι του χωριού να προστατεύουμε και να ενδιαφερόμαστε για το χωριό μας, τους κοινόχρηστους χώρους του, τις αυλές μας, τα οικόπεδά μας και να αποφεύγουμε ενέργειες όπως αυτή του «καλού συγχωριανού», που κάθε χρόνο αφήνει την «σφραγίδα» του στον χώρο της βρύσης πετώντας τα κλαδέματά του, καθιστώντας τον «χώρο ταφής απορριμμάτων»!!! Ελπίζουμε πως κάποια στιγμή, θα αρχίσει να διαθέτει ένα μικρό ποσό, ώστε να απομακρύνει τα κλαδέματά του με κάποιο αγροτικό αυτοκίνητο, κρατώντας το όμορφο χώρο της βρύσης καθαρό!
     Όπως πληροφορηθήκαμε το
JCB μετά τον καθαρισμό της Τρανής Βρύσης, θα μετέβαινε για την διάνοιξη αγροτοδασικών δρόμων του χωριού μας. Σε όλες αυτές τις εργασίες παρευρίσκονταν ο Πρόεδρος της Τοπικής μας Κοινότητας κ. Σταϊκούρας, συντονίζοντας το έργο. Πέραν όλων αυτών, οι χωριανοί περιμένουν την λύση δυο ακόμη θεμάτων ουσίας, όπως η αντιστήριξη του τοιχίου προς την Τρανή Βρύση και την μεταφορά των κάδων απορριμμάτων στις αρχικές τους θέσεις! Αναμένουμε….

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 01 Ιούλιος 2020 12:40