ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ & ΑΠΑΡΧΗ ΛΥΣΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ? PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Παρασκευή, 26 Ιούνιος 2020 20:04
     Μόλις δέκα ημέρες μετά την επίσκεψη του Αντιδήμαρχου κ. Μπεσλεμέ, είδαμε για πρώτη φορά στο χωριό μας, τόσο γρήγορη αντίδραση στην επίλυση ενός ζητήματος από την Τοπική Αυτοδιοίκηση!!! Τι κι αν ήταν η κοπή κάποιων δένδρων, η ουσία είναι τα γρήγορα αντανακλαστικά που επέδειξε ο κ. Αντιδήμαρχος & ο Πρόεδρος της Τοπικής μας Κοινότητας.                                              
     Από νωρίς το πρωϊ, γερανοφόρο φορτηγό του Δήμου μας επανδρωμένο με προσωπικό και υπό την παρουσία του Προέδρου κ. Βασίλη Σταϊκούρα που συντόνιζε τις προσπάθειες του προσωπικού, έγινε η κοπή δένδρων που κατά τους κατοίκους του χωριού ήταν είτε επικίνδυνα, είτε ξερά.
     Πρώτος κόπηκε ένας ακόμη ξεραμένος έλατος απο τον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης (που με τόσο μεράκι είχε φυτέψει ο ταχυδρόμος του χωριού μας Γιάννης Κανουτάς δημιουργώντας ένα όμορφο αλσύλλιο απο έλατα), ενω ένας δεύτερος ήταν αδύνατο να κοπεί μιας και το ύψος του ήταν απαγορευτικό γιά το γερανοφόρο φορτηγό του Δήμου.
     Το συνεργείο κατόπιν μετέβη και έκοψε επικίνδυνο δένδρο στον δρόμο πρός την θέση "Αλώνια", ενώ κόπηκε ακόμη ένα δένδρο στον περιφερειακό δρόμο που συνδέει  την διασταύρωση της Ε.Ο Θεσσαλονίκης - Πατρών με την Π.Ε.Ο Λαμίας - Αθηνών και στο ύψος της οικίας του συγχωριανού Κωνσταντίνου Ντάου.
     Όπως ενημερωθήκαμε δε από τον Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Βασίλη Σταϊκούρα, ότι στις 30 Ιουνίου ή 1 Ιουλίου, συνεργείο του Δήμου, θα καθαρίσει τον χώρο της Τρανής Βρύσης απο φερτές ύλες και υλικά αποκαθιστώντας τον γραφικότατο αυτό χώρο, δίνοντας έτσι λύση σε ένα ακόμη αίτημα των κατοίκων του χωριού μας.
     Ευχόμαστε αυτές οι κινήσεις από την πλευρά των εκλεγμένων του Δήμου μας να συνεχιστούν, βελτιώνοντας κάποια κακώς κείμενα στο χωριό μας, δίνοντας παράλληλα την αφορμή στους κατοίκους να ξαναεμπιστευθούν την ψήφο τους σε αυτούς!
Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 26 Ιούνιος 2020 20:11