ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ...... PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τρίτη, 18 Φεβρουάριος 2020 18:02
   

  


     Με κάποια έκπληξη, η αλήθεια είναι, αντιληφθήκαμε να γίνονται κάποιες εργασίες γύρω από το χωριό μας και συγκεκριμένα πάνω στον οδικό άξονα Θεσσαλονίκης – Πατρών.
    Και γράφουμε για έκπληξη, διότι Δήμος Λαμιέων & Πρόεδρος Κοινότητας δεν υπάρχουν για το χωριό μας εδώ και αρκετό καιρό, οπότε αναρωτηθήκαμε δικαιολογημένα για τις εργασίες που γίνονταν!  Ποιες ήταν οι εργασίες;
    Καθαρισμός από κάθε είδους βάτα, σπάρτα, ακακίες, αγκάθια, απορρίμματα κ.α από το ύψος της στροφής του βαθυρέματος, έως την είσοδο του χωριού μας (κόμβος – διασταύρωση προς Οίτη, Παύλιανη).  
    Καθώς και τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων επί της μεγάλης ευθείας του οδικού άξονα Θεσσαλονίκης – Πατρών από την στροφή λίγο παραπάνω από το Χάνι του Καρανάσιου, έως πριν την στροφή βαθυρέματος. Ενα άκρως επικίνδυνο σημείο πιθανής εκτροπής αυτοκινήτων προς τον γκρεμό. Κάτι το οποίο έπρεπε να έχει γίνει εδώ και χρόνια για την ασφάλεια των οδηγών, που τελικά τοποθετήθηκε εν έτη 2020.
    Για τις συγκεκριμένες εργασίες «ευθύνεται» η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος.Καλούμε επί τη ευκαιρία τους αρμόδιους φορείς, να καταγράψουν και να υλοποιήσουν κάποιες τρανταχτές παραλείψεις που θα έχουν σαν στόχο της ασφάλεια των οδηγών,όπως η τοποθέτηση σκεπασμάτων σε ανοιχτά φρεάτια που παραμένουν ανοιχτά εδώ και χρόνια επί αμαξιτής οδού (Σκαμνός - Οίτη - Παύλιανη), λόγω κλοπής των καπακιών τους  από Αθίγγανους κ.α.
   Μάλιστα τώρα που πλήθη επισκεπτών συρρέουν στην Παύλιανη, είναι ανάγκη περισσότερο από ποτέ να γίνει η τοποθέτηση των καπακιών στα ανοιχτά φρεάτια και να υπάρξει μελέτη και άμεση ανάθεση έργου για  συγκεκριμένο κομμάτι επί της οδού, όπου ο δρόμος υποχώρησε ύστερα απο κατακρίμνηση πετρόχτιστης υποδομής στήριξης του δρόμου, αποκαλύπτοντας βάθος τουλάχιστον 2 μέτρων, το οποίο καλύφθηκε με χώμα, λίγο πρίν την θέση Πουρναράκι!!!
Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 18 Φεβρουάριος 2020 18:37