Τελευταία Νέα
ΑΠΕΒΙΩΣΕ Η ΘΕΑΝΩ ΝΤΖΟΥΒΑΡΑ » Απεβίωσε σήμερα 12 Μαρτίου 2019 η ΘΕΑΝΩ ΝΤΖΟΥΒΑΡΑ,... ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ » «Ουκ ενι άρσεν και θήλυ» - Η δικαίωση της Γυνα... ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ »     Γιορτάζουμε την “Παγκόσμια Ημέρα... ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΙΖΗΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ »       Γράφαμε παλαιότερα ... ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΡΔΑΚΑΣ »      Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου ... ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΣΑΣ ΔΗΛΩΣΗΣ » Κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο, θα μπορέσετε... ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ Η ΝΕΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΠΟ ... » Χολαργός, 1 Φεβρουαρίου 2019   ΠΡΟΣ ΜΜΕ Α... ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ... » Άρχισε η υποβολή αιτήσεων για πρόσβαση των μόν... ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΘΑΝΟΝΤΟΣ ΜΕΛΟΥΣ » 22.- ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΖΙΒΑΡ... ΣΚΕΨΕΙΣ - ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ » Σκέψεις – Μηνύματα των Τριών Ιεραρχών!!! Του ...
ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΙΖΗΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Πέμπτη, 21 Φεβρουάριος 2019 20:08
      Γράφαμε παλαιότερα στην εφημερίδα "ΟΙ ΣΚΑΜΝΙΩΤΕΣ" για την ιδιαιτερότητα του εδάφους που υπάρχει στην περιοχή των νεόδμητων οικοδομών του χωριού. 
     Λέγαμε λοιπόν ότι το συγκεκριμένο έδαφος κρατούσε πάρα πολύ νερό από πολύ παλιά, με συνέπεια το χωριό να είναι κτισμένο αμφιθεατρικά για ευνόητους λόγους.
    Δυστυχώς μετά την υπερβολική βροχόπτωση που υπήρξε τον τελευταίο καιρό, τμήματα του εδάφους σε αυτή την περιοχή και συγκεκριμένα κάτω από αυτήν, παρουσιάζουν ανησυχητική  καθίζηση του εδάφους με πιθανές απρόβλεπτες συνέπειες.
    Αδιάψευστος μάρτυρας το ερασιτεχνικό video που αναρτούμε στο παρακάτω link.
 

https://youtu.be/NsC5BEPhzDI
Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 21 Φεβρουάριος 2019 20:12