Τελευταία Νέα
ΑΠΕΒΙΩΣΕ Η ΘΕΑΝΩ ΝΤΖΟΥΒΑΡΑ » Απεβίωσε σήμερα 12 Μαρτίου 2019 η ΘΕΑΝΩ ΝΤΖΟΥΒΑΡΑ,... ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ » «Ουκ ενι άρσεν και θήλυ» - Η δικαίωση της Γυνα... ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ »     Γιορτάζουμε την “Παγκόσμια Ημέρα... ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΙΖΗΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ »       Γράφαμε παλαιότερα ... ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΡΔΑΚΑΣ »      Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου ... ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΣΑΣ ΔΗΛΩΣΗΣ » Κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο, θα μπορέσετε... ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ Η ΝΕΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΠΟ ... » Χολαργός, 1 Φεβρουαρίου 2019   ΠΡΟΣ ΜΜΕ Α... ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ... » Άρχισε η υποβολή αιτήσεων για πρόσβαση των μόν... ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΘΑΝΟΝΤΟΣ ΜΕΛΟΥΣ » 22.- ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΖΙΒΑΡ... ΣΚΕΨΕΙΣ - ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ » Σκέψεις – Μηνύματα των Τριών Ιεραρχών!!! Του ...
ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΟ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Σάββατο, 12 Ιανουάριος 2019 11:42
           Μετά το πέρας των εορτών, άρχισαν σιγά – σιγά οι πολίτες των Νομών Ευρυτανίας & Φθιώτιδας να συγκεντρώνουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά & να υποβάλλουν τα δικαιώματα της ιδιοκτησίας τους (Σπίτια, Οικόπεδα, Αγροτεμάχια) στο Γραφείο Κτηματογράφησης, όπως ορίζει η Εγκύκλιος που αναρτήθηκε εδώ και καιρό από τους Δήμους.
           Ημερομηνία έναρξης υποβολής των δικαιολογητικών ορίσθηκε η 17η Δεκεμβρίου 2018 και ημερομηνία λήξης η 17η Μαρτίου 2019.
 
           Όπως γίνεται κατανοητό, μέσα στο αναγραφόμενο χρονικό διάστημα, θα πρέπει και οι κάτοικοι του χωριού μας (ΣΚΑΜΝΟΣ) να προβούν στην υποβολή των δικαιωμάτων ιδιοκτησίας τους στο Γραφείο Κτηματογράφησης Λαμίας ή υποβάλλοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά ηλεκτρονικά, κάνοντας χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας στην ιστοσελίδα https://www.Ktimanet.gr/CitizenWebApp/EntrancePage.aspx.
 
Τονίζεται ότι η συμμετοχή των πολιτών είναι υποχρεωτική.
             Για όσους καταθέσουν τα χαρτιά τους στο Κτηματολογικό Γραφείο Λαμίας, η διεύθυνση του Κτηματολογικού Γραφείου είναι  στο 2ο χλμ. Ε.Ο Λαμίας – Αθηνών, πρώην κατάστημα Συνεταιρισμού Υδραυλικών Λαμίας.
            Οι υπόχρεοι θα πρέπει κατά την προσέλευσή τους να προσκομίσουν:
·                 Απλό φωτοαντίγραφο του τίτλου ιδιοκτησίας τους (π.χ συμβόλαιο κ.λ.π)
·                Απλό φωτοαντίγραφο του πιστοποιητικού μεταγραφής στο Υποθηκοφυλακείο.
·                Τοπογραφικό διάγραμμα ή άλλα έγγραφα με τη θέση και τα όρια του ακινήτου.
·                Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας (Διπλής όψης)
·                Απλό φωτοαντίγραφο του Ε9
·                Εξουσιοδότηση, αν ο υποβάλλων δεν είναι ο ίδιος με τον υπόχρεο.