Τελευταία Νέα
ΑΠΕΒΙΩΣΕ Η ΘΕΑΝΩ ΝΤΖΟΥΒΑΡΑ » Απεβίωσε σήμερα 12 Μαρτίου 2019 η ΘΕΑΝΩ ΝΤΖΟΥΒΑΡΑ,... ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ » «Ουκ ενι άρσεν και θήλυ» - Η δικαίωση της Γυνα... ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ »     Γιορτάζουμε την “Παγκόσμια Ημέρα... ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΙΖΗΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ »       Γράφαμε παλαιότερα ... ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΡΔΑΚΑΣ »      Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου ... ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΣΑΣ ΔΗΛΩΣΗΣ » Κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο, θα μπορέσετε... ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ Η ΝΕΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΠΟ ... » Χολαργός, 1 Φεβρουαρίου 2019   ΠΡΟΣ ΜΜΕ Α... ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ... » Άρχισε η υποβολή αιτήσεων για πρόσβαση των μόν... ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΘΑΝΟΝΤΟΣ ΜΕΛΟΥΣ » 22.- ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΖΙΒΑΡ... ΣΚΕΨΕΙΣ - ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ » Σκέψεις – Μηνύματα των Τριών Ιεραρχών!!! Του ...
ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠ ΤΟ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΟ ΣΚΑΜΝΟ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Κυριακή, 06 Ιανουάριος 2019 19:05

Την δυνατότητα να δούμε πανέμορφες εικόνες του χιονισμένου χωριού μας, μας δίνουν οι μόνιμοι κάτοικοι Δημήτρης Ευθ. Πολυζωίδης και Νεκταρία Πράππα, μέσα από τον δικό τους φωτογραφικό φακό και την δική τους οπτική, ανεβάζοντας στο διαδίκτυο ένα υπέροχο video που δημιούργησαν, επενδεδυμένο με την κατάλληλη μουσική υπόκρουση.

Έτσι έχουμε την δυνατότητα, όλοι εμείς «οι απόντες από το χωριό» να δούμε τις θαυμάσιες εικόνες που μπορεί να μας προσφέρει απλόχερα η φύση και να αναρωτηθούμε τις ιδιαίτερα σκληρές συνθήκες που καλούνται να αντιμετωπίσουν κάθε χειμώνα οι 20 – 25 μόνιμοι κάτοικοι του χωριού!

Παιδιά σας ευχαριστούμε θερμά για την προσπάθειά σας και το όμορφο αποτέλεσμα που μας παρουσιάσατε.

Κάνοντας κλικ στο παρακάτω σύνδεσμο, θα μεταφερθείτε στο ονειρικό αυτό video.


https://youtu.be/m9Z0vcaTzzE

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 06 Ιανουάριος 2019 19:25