Τελευταία Νέα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ Ζ... » Με αυτή μας την ανάρτηση, ενημερώνουμε τους συγχωρ... ΑΠΕΒΙΩΣΕ Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΖΑΛΑΩΡΑ » Απεβίωσε σήμερα 2 Απριλίου 2019, η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΖΑΛΑΩΡ... ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΘΑΝΟΝΤΟΣ ΜΕΛΟΥΣ »       23.- ΘΕΑΝΩ ΝΤΖΟΥΒΑΡΑ σύζυγος ... ΑΠΕΒΙΩΣΕ Η ΘΕΑΝΩ ΝΤΖΟΥΒΑΡΑ » Απεβίωσε σήμερα 12 Μαρτίου 2019 η ΘΕΑΝΩ ΝΤΖΟΥΒΑΡΑ,... ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ » «Ουκ ενι άρσεν και θήλυ» - Η δικαίωση της Γυνα... ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ »     Γιορτάζουμε την “Παγκόσμια Ημέρα... ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΙΖΗΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ »       Γράφαμε παλαιότερα ... ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΡΔΑΚΑΣ »      Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου ... ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΣΑΣ ΔΗΛΩΣΗΣ » Κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο, θα μπορέσετε... ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ Η ΝΕΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΠΟ ... » Χολαργός, 1 Φεβρουαρίου 2019   ΠΡΟΣ ΜΜΕ Α...
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΦΑΡΑΓΓΙ! PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Δευτέρα, 10 Σεπτέμβριος 2018 11:26      
Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη στις 9 Σεπτεμβρίου 2018 ημέρα Κυριακή, η 22η ΔΙΑΣΧΙΣΗ ΦΑΡΑΓΓΙΟΥ ΑΣΩΠΟΥ, που φιλοξενεί από τον πρώτο χρόνο καθιέρωσής του το όμορφο χωριό Σκαμνός. Βέβαια μέχρι και πριν δυο χρόνια υπήρχε και η όμορφη φιλοξενία του Σαββάτου προς τους ορειβάτες, με φαγητό, χορό και τραγούδι αλλά για διαφόρους λόγους η όμορφη εκδήλωση σταμάτησε να διοργανώνεται.Έτσι απέμεινε μόνο η ημέρα της διάσχισης, όπου από το πρωί δεκάδες ορειβάτες κατέφθασαν στο όμορφο χωριό, ενημερώθηκαν από τους ανθρώπους του Ε.Ο.Σ Λαμίας (που είχε και το γενικό πρόσταγμα) για την κατάσταση του φαραγγιού, τις απαιτήσεις καθώς και χρήσιμες πληροφορίες. Επόμενο βήμα ήταν η διάσχιση του αρκετά απαιτητικού φέτος φαραγγιού, μιας και ο όγκος και η ορμή του νερού ανέβασε τον δείκτη δυσκολίας της διάσχισης αλλά χαροποίησε και τους δεκάδες ορειβάτες.  
        Σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων του Ε.Ο.Σ Λαμίας που το διασχίζουν κάθε χρόνο,  ήταν ίσως το καλύτερο πέρασμα φέτος. Πλην του Ε.Ο.Σ Λαμίας, συμμετείχαν ο Ε.Ο.Σ Λάρισας, ο σύλλογος Προβομάστορες, ενώ φίλοι της περιπέτειας κατέφθασαν από αρκετές περιοχές της χώρας όπως από την Αθήνα, την Λαμία, το Ναύπλιο, την Άνδρο!!! κα. Οι εικόνες του φαραγγιού εντυπωσίασαν και μάγεψαν τους ορειβάτες για άλλη μια χρονιά.         
     Σε λίγες ημέρες η ιστοσελίδα μας, θα ανεβάσει και σχετικό
video καθώς και φωτογραφίες της 22ης διάσχισης.
 
Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 10 Σεπτέμβριος 2018 11:29