Τελευταία Νέα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ Ζ... » Με αυτή μας την ανάρτηση, ενημερώνουμε τους συγχωρ... ΑΠΕΒΙΩΣΕ Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΖΑΛΑΩΡΑ » Απεβίωσε σήμερα 2 Απριλίου 2019, η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΖΑΛΑΩΡ... ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΘΑΝΟΝΤΟΣ ΜΕΛΟΥΣ »       23.- ΘΕΑΝΩ ΝΤΖΟΥΒΑΡΑ σύζυγος ... ΑΠΕΒΙΩΣΕ Η ΘΕΑΝΩ ΝΤΖΟΥΒΑΡΑ » Απεβίωσε σήμερα 12 Μαρτίου 2019 η ΘΕΑΝΩ ΝΤΖΟΥΒΑΡΑ,... ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ » «Ουκ ενι άρσεν και θήλυ» - Η δικαίωση της Γυνα... ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ »     Γιορτάζουμε την “Παγκόσμια Ημέρα... ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΙΖΗΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ »       Γράφαμε παλαιότερα ... ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΡΔΑΚΑΣ »      Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου ... ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΣΑΣ ΔΗΛΩΣΗΣ » Κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο, θα μπορέσετε... ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ Η ΝΕΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΠΟ ... » Χολαργός, 1 Φεβρουαρίου 2019   ΠΡΟΣ ΜΜΕ Α...
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥ ΤΟΥ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Δευτέρα, 18 Ιούνιος 2018 10:20
     

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε στο Πολεμικό Μουσείο την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 και ώρα 15:00 μμ, η βράβευση βετεράνων στρατιωτών του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.
Η ειδική τελετή οργανώθηκε από το Υπουργείο Εθνικής Αμυνας, παρουσία του Υπουργού της κ. Πάνου Καμμένου. Παρευρέθησαν επίσης οι αρχηγοί Στρατού, Αεροπορίας και Ναυτικού καθώς και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας.
 Στην συγκινητική αυτή τελετή, βραβεύθηκε ως βετεράνος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και το γηραιότερο μέλος του Συλλόγου «Απανταχού Σκαμνιωτών ο Άγιος Γεώργιος» έλκοντας την καταγωγή του από τον Σκαμνό κ. Γεώργιος Τζουβάρας του Αχιλλέα, ηλικίας 102 ετών, κάτοικος Μοσχοχωρίου Φθιώτιδος.
Την διάκρισή του, παρέλαβε ο εγγονός του και μέλος του ιδίου συλλόγου κ. Γεώργιος Τζουβάρας του Αχιλλέα, γιός του αείμνηστου μέλους Αχιλλέα Τζουβάρα του Γεωργίου, ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ως εκπρόσωπος του Πυροσβεστικού Σώματος ο Αττικάρχης Υποστράτηγος (ΠΣ) Αχιλλέας Τζουβάρας του Χρήστου, μέλος και αυτός του συλλόγου. Οι εικόνες που αναρτήθηκαν είναι από την συγκεκριμένη εκδήλωση.
Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 18 Ιούνιος 2018 10:22