ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΡΑΛΛΥ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ 2018 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Πέμπτη, 03 Μάιος 2018 12:25


ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ   ΡΑΛΛΥ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ 2018
           Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας, ύστερα από έγκριση της ΕΠΑ/ΟΜΑΕ και με ειδική Άδεια-Διαταγή του Υπουργείου Εσωτερικών – Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος  διοργανώνει στις 12 Μαΐου 2018 το ΡΑΛΛΥ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ 2018, που θα διέλθει από την περιοχή σας.
Για την επιτυχημένη, αλλά κυρίως ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα, τόσο για τους συμμετέχοντες όσο και για τους θεατές και κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, που πιστεύουμε ότι είναι πρωταρχικής σημασίας για σας όπως άλλωστε και για μας, σας ενημερώνουμε δια της παρούσης, για τα ωράρια κατά τα οποία θα διεξάγεται ο αγώνας, πράγμα που σημαίνει αφενός ότι ο δρόμος θα είναι κλειστός στην κυκλοφορία όπως άλλωστε η ανάλογη απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, αφετέρου δε προκειμένου να ενημερωθούν πληρέστερα από μέρους σας οι δημότες σας – κάτοικοι – κτηνοτρόφοι – αγρότες της ευρύτερης περιοχής σας.
Τελειώνοντας σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμβολή σας στην ΑΣΦΑΛΗ και επιτυχημένη διεξαγωγή αυτής της τεράστιας σημασίας εκδήλωσης για την περιοχή μας.
Σάββατο 12/5/2018
                     Ειδική Διαδρομή “ΠΑΥΛΙΑΝΗ - ΣΚΑΜΝΟΣ”                                         από ώρα 09:00 έως ώρα 17:00 περίπου
              Από την πλατεία του χωριού Κάτω Παύλιανη  προς  Οίτη, προς την διασταύρωση (Πουρναράκι) με επαρχιακή οδό Σκαμνού-Μπράλου προς Σκαμνό, διασχίζει το χωριό Σκαμνός έως διασταύρωση με Ε.Ο. Λαμίας – Άμφισσας (Χάνι Καρανάσιου).                                                                                                                                                                  Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας                                                                                   

                            

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 03 Μάιος 2018 12:40