Τελευταία Νέα
ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΗ 18η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΙΑΣΧΙΣΗ ΤΟΥ ΦΑΡΑΓΓ... » Μετά την περσινή επιτυχημένη εκδήλωση για το πασίγ... ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 18ης ΔΙΑΣΧΙΣΗΣ ΦΑΡΑΓΓΙΟΥ ΑΣΩΠΟ... » Οι συνδιοργανωτές της «18ης Διάσχισης φαραγγιού το... ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΓΙΑ ΜΩΛΟ ΚΑΙ ΜΠΡΑΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΞΗΜΕ... » Τα πλευρικά διόδια σε Μώλο και κόμβο Μπράλου (Θερμ... 18η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΙΑΣΧΙΣΗ ΦΑΡΑΓΓΙΟΥ ΑΣΩΠΟΥ » Με ιδιαίτερη χαρά, ο σύλλογός μας ανακοινώνει τ... ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΤΗ » Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την στιγμή πυρκαγιά η οπ... ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΑ ΚΑΣΤΕΛΙΑ » Πυρκαγιά που καίει ξηρά χόρτα σε ρεματιά, ξέσπασ... ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ » Στις 01:00 πμ σήμερα τα ξημερώματα, η Πυροσβεστι... ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ... » O Δήμαρχος Λαμιέων κ. Γιώργος Κοτρωνιάς, με αφορμή... ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ » http://youtu.be/YuX0Q5dmuBY Με αμείωτη ένταση σ... ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΕ Α.Φ. 20 » Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την Εφημερίδα με Α.Φ. 20
ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ & ΛΑΪΚΩΝ ΧΟΡΩΝ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τρίτη, 18 Σεπτέμβριος 2012 17:09
altΣτα πλαίσια της πολιτιστικής μας δραστηριότητας & στην προσπάθειά μας  για την συνέχιση της Λαϊκής μας παράδοσης, ήρθαμε σε συμφωνία με τον Σύλλογο Σαρακατσάνων έτσι ώστε όσα μέλη μας επιθυμούν, να εγγραφούν στα τμήματα διδασκαλίας χορού. Απώτερος σκοπός η δημιουργία δικού μας χορευτικού, το οποίο θα χορεύει στις εκδηλώσεις μας και θα μας εκπροσωπεί ανά την Ελλάδα. Τονίζουμε ότι δυνατότητα εγγραφής έχουν ενήλικες, έφηβοι & παιδιά. Παρακαλούμε τα μέλη, όπως αγκαλιάσουν αυτή την όμορφη προσπάθεια.

Παρακάτω ακολουθούν λεπτομέρειες από τις καθηγήτριες χορού.

Ο χορός είναι μία από τις σπάνιες ανθρώπινες δραστηριότητες όπου ο άνθρωπος δίνεται ολόκληρος, σώμα, καρδιά και πνεύμα. Οι λαϊκοί χοροί και το δημοτικό τραγούδι αντιπροσωπεύουν τη συνέχιση της Ελλάδος. Γι’ αυτό πρέπει να διατηρήσουμε και να βοηθήσουμε τη διάδοση των παραδοσιακών χορών.

Σας ενημερώνουμε ότι φέτος θα πραγματοποιηθούν μαθήματα ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ σε τμήματα ΠΑΙΔΙΚΑ, ΕΦΗΒΙΚΑ και ΕΝΗΛΙΚΩΝ, σε συνεργασία με το σύλλογο Σαρακατσαναίων.

Για εγγραφές και οποιαδήποτε πληροφορία, παρακαλούμε όπως επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 6977992690 & 6974452010.

Η πρώτη μας συνάντηση θα γίνει την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου στις 18:00 μμ στην οδό Φαρσάλων 10, στο Παγκράτι Λαμίας, όπου και θα καθορισθούν τα τμήματα & οι ώρες διδασκαλίας.

Ευελπιστούμε στη δημιουργία χορευτικής σας ομάδας που θα μπορεί να συμμετέχει σε χορευτικές εκδηλώσεις.

Η μηνιαία συνδρομή ανέρχεται στο ποσό των 10 ευρώ.

 

                                       Οι καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής

                                  Βάσω  Μαντέ - Αργυρώ Μπακοπούλου

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 18 Σεπτέμβριος 2012 17:11