Τελευταία Νέα
ΤΑΧΥΔΡΟΜΗΘΗΚΕ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ Α.Φ. 29 »        Εκτυπώθηκε και ... ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ ΑΤΜ ΣΤΗ ΓΡΑΒΙΑ » Ανατίναξαν ΑΤΜ στην Γραβιά    &#... ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΘΕΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜ... » Κοινοποιούμε την από 4/10/2016 και με αριθμό πρω... VIDEO ΤΕΛΕΤΗΣ ΛΗΞΗΣ 22ων ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΦΕΔΡΩ... » ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΟ - 22οι ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ... » Καταδρομικό Πανελλήνιο τριήμερο στο Σκαμνό!.. &... ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ 22ων ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟ... » Έναρξη των 22ων Πανελλήνιων Αγώνων Έφεδρων Κατα... ΞΕΡΙΖΩΘΗΚΕ ΧΑΣΙΣΟΦΥΤΕΙΑ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΠΑΠΑΔΙΑΣ!!! » "Ορφανή" χασισοφυτεία βρέθηκε πλησίον της Γέφυρα... ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 20ης ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ... » Πληροφορίες και πρόγραμμα της 20ης συνάντησης γι... 3οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΚΑΜΝΟΥ 2016 »    Μια πολύ όμορφη ιδέα συνέλαβαν και πρ... ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.....ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ! »        Την Ετήσια ...
ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ & ΛΑΪΚΩΝ ΧΟΡΩΝ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τρίτη, 18 Σεπτέμβριος 2012 17:09
altΣτα πλαίσια της πολιτιστικής μας δραστηριότητας & στην προσπάθειά μας  για την συνέχιση της Λαϊκής μας παράδοσης, ήρθαμε σε συμφωνία με τον Σύλλογο Σαρακατσάνων έτσι ώστε όσα μέλη μας επιθυμούν, να εγγραφούν στα τμήματα διδασκαλίας χορού. Απώτερος σκοπός η δημιουργία δικού μας χορευτικού, το οποίο θα χορεύει στις εκδηλώσεις μας και θα μας εκπροσωπεί ανά την Ελλάδα. Τονίζουμε ότι δυνατότητα εγγραφής έχουν ενήλικες, έφηβοι & παιδιά. Παρακαλούμε τα μέλη, όπως αγκαλιάσουν αυτή την όμορφη προσπάθεια.

Παρακάτω ακολουθούν λεπτομέρειες από τις καθηγήτριες χορού.

Ο χορός είναι μία από τις σπάνιες ανθρώπινες δραστηριότητες όπου ο άνθρωπος δίνεται ολόκληρος, σώμα, καρδιά και πνεύμα. Οι λαϊκοί χοροί και το δημοτικό τραγούδι αντιπροσωπεύουν τη συνέχιση της Ελλάδος. Γι’ αυτό πρέπει να διατηρήσουμε και να βοηθήσουμε τη διάδοση των παραδοσιακών χορών.

Σας ενημερώνουμε ότι φέτος θα πραγματοποιηθούν μαθήματα ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ σε τμήματα ΠΑΙΔΙΚΑ, ΕΦΗΒΙΚΑ και ΕΝΗΛΙΚΩΝ, σε συνεργασία με το σύλλογο Σαρακατσαναίων.

Για εγγραφές και οποιαδήποτε πληροφορία, παρακαλούμε όπως επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 6977992690 & 6974452010.

Η πρώτη μας συνάντηση θα γίνει την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου στις 18:00 μμ στην οδό Φαρσάλων 10, στο Παγκράτι Λαμίας, όπου και θα καθορισθούν τα τμήματα & οι ώρες διδασκαλίας.

Ευελπιστούμε στη δημιουργία χορευτικής σας ομάδας που θα μπορεί να συμμετέχει σε χορευτικές εκδηλώσεις.

Η μηνιαία συνδρομή ανέρχεται στο ποσό των 10 ευρώ.

 

                                       Οι καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής

                                  Βάσω  Μαντέ - Αργυρώ Μπακοπούλου

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 18 Σεπτέμβριος 2012 17:11