Τελευταία Νέα
21η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜ... »          ... VIDEO 19ης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΔΙΑΣΧΙΣΗΣ ΦΑΡΑΓΓΙΟΥ ΤΟΥ ΑΣΩ... » Οι φωτογραφίες που είναι ενσωματωμένες στο βιντεάκ... 2ος ΚΥΚΛΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΕ VIDEO » Μετά την επιτυχημένη πρώτη προσπάθεια εθελοντικών ... ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ » Στις 16 Αυγούστου 2015, ημέρα Κυριακή στο Πολιτιστ... 1ος ΚΥΚΛΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ »         &#... ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.... » Μετά την πρόσφατη ανακατασκευή των πάγκων σε Τρανή... ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ »           Απεβίωσε σήμερα στον Σκαμνό, ο συγχωριαν... ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΠΑΓΚΩΝ ΣΤΙΣ ΒΡΥΣΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙ... »         ... ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ » Προσκαλούνται τα ΤΑΚΤΙΚΑ μέλη του συλλόγου μας, όπ... ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΕ Α.Φ. 24 » Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την Εφημερίδα με Α.Φ. 24
ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ & ΛΑΪΚΩΝ ΧΟΡΩΝ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τρίτη, 18 Σεπτέμβριος 2012 17:09
altΣτα πλαίσια της πολιτιστικής μας δραστηριότητας & στην προσπάθειά μας  για την συνέχιση της Λαϊκής μας παράδοσης, ήρθαμε σε συμφωνία με τον Σύλλογο Σαρακατσάνων έτσι ώστε όσα μέλη μας επιθυμούν, να εγγραφούν στα τμήματα διδασκαλίας χορού. Απώτερος σκοπός η δημιουργία δικού μας χορευτικού, το οποίο θα χορεύει στις εκδηλώσεις μας και θα μας εκπροσωπεί ανά την Ελλάδα. Τονίζουμε ότι δυνατότητα εγγραφής έχουν ενήλικες, έφηβοι & παιδιά. Παρακαλούμε τα μέλη, όπως αγκαλιάσουν αυτή την όμορφη προσπάθεια.

Παρακάτω ακολουθούν λεπτομέρειες από τις καθηγήτριες χορού.

Ο χορός είναι μία από τις σπάνιες ανθρώπινες δραστηριότητες όπου ο άνθρωπος δίνεται ολόκληρος, σώμα, καρδιά και πνεύμα. Οι λαϊκοί χοροί και το δημοτικό τραγούδι αντιπροσωπεύουν τη συνέχιση της Ελλάδος. Γι’ αυτό πρέπει να διατηρήσουμε και να βοηθήσουμε τη διάδοση των παραδοσιακών χορών.

Σας ενημερώνουμε ότι φέτος θα πραγματοποιηθούν μαθήματα ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ σε τμήματα ΠΑΙΔΙΚΑ, ΕΦΗΒΙΚΑ και ΕΝΗΛΙΚΩΝ, σε συνεργασία με το σύλλογο Σαρακατσαναίων.

Για εγγραφές και οποιαδήποτε πληροφορία, παρακαλούμε όπως επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 6977992690 & 6974452010.

Η πρώτη μας συνάντηση θα γίνει την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου στις 18:00 μμ στην οδό Φαρσάλων 10, στο Παγκράτι Λαμίας, όπου και θα καθορισθούν τα τμήματα & οι ώρες διδασκαλίας.

Ευελπιστούμε στη δημιουργία χορευτικής σας ομάδας που θα μπορεί να συμμετέχει σε χορευτικές εκδηλώσεις.

Η μηνιαία συνδρομή ανέρχεται στο ποσό των 10 ευρώ.

 

                                       Οι καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής

                                  Βάσω  Μαντέ - Αργυρώ Μπακοπούλου

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 18 Σεπτέμβριος 2012 17:11