Τελευταία Νέα
Ο ΔΑΙΜΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟΥ »    Και ενώ η εφημερίδα μας με Αρ. Φύλλ... ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥ »    Απεβίωσε σήμερα 16/3/2017, ύστερα από... ΠΟΙΟΣ ΜΠΡΑΛΟΣ ΚΥΡΙΟΙ? - ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΜΠΡ... » Κοινοποιούμε το απο 23/2/2017 έγγραφο της Αγωνιστι... ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑΣ!!! » Κούλουμα πέραν πάσης προσδοκίας!!!   ... ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤ... » Κορυφώνονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Κινη... ΚΑΤΕΦΘΑΣΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ INTERNET ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ »   Πρόσβαση σε πολύ υψηλές ταχύτητες θα απο... ΜΥΝΗΤΗΡΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΟΡΓΩΜΑ" ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ » Οικολογικές οργανώσεις ζητούν την άμεση επέμβαση... ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΤΗΣ ΛΑΜΙ... »   Δημοσιεύουμε το Πρόγραμμα του Λαμιώτικου Καρναβα... ΚΟΥΛΟΥΜΑ 2017 & ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ »     Ο Σύλλογός μας ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΚΑΜ... ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ 2017 - 22 & 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ » Μονοπάτι Παρνασσού 2017  22 & 23 Απριλ...
ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ & ΛΑΪΚΩΝ ΧΟΡΩΝ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τρίτη, 18 Σεπτέμβριος 2012 17:09
altΣτα πλαίσια της πολιτιστικής μας δραστηριότητας & στην προσπάθειά μας  για την συνέχιση της Λαϊκής μας παράδοσης, ήρθαμε σε συμφωνία με τον Σύλλογο Σαρακατσάνων έτσι ώστε όσα μέλη μας επιθυμούν, να εγγραφούν στα τμήματα διδασκαλίας χορού. Απώτερος σκοπός η δημιουργία δικού μας χορευτικού, το οποίο θα χορεύει στις εκδηλώσεις μας και θα μας εκπροσωπεί ανά την Ελλάδα. Τονίζουμε ότι δυνατότητα εγγραφής έχουν ενήλικες, έφηβοι & παιδιά. Παρακαλούμε τα μέλη, όπως αγκαλιάσουν αυτή την όμορφη προσπάθεια.

Παρακάτω ακολουθούν λεπτομέρειες από τις καθηγήτριες χορού.

Ο χορός είναι μία από τις σπάνιες ανθρώπινες δραστηριότητες όπου ο άνθρωπος δίνεται ολόκληρος, σώμα, καρδιά και πνεύμα. Οι λαϊκοί χοροί και το δημοτικό τραγούδι αντιπροσωπεύουν τη συνέχιση της Ελλάδος. Γι’ αυτό πρέπει να διατηρήσουμε και να βοηθήσουμε τη διάδοση των παραδοσιακών χορών.

Σας ενημερώνουμε ότι φέτος θα πραγματοποιηθούν μαθήματα ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ σε τμήματα ΠΑΙΔΙΚΑ, ΕΦΗΒΙΚΑ και ΕΝΗΛΙΚΩΝ, σε συνεργασία με το σύλλογο Σαρακατσαναίων.

Για εγγραφές και οποιαδήποτε πληροφορία, παρακαλούμε όπως επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 6977992690 & 6974452010.

Η πρώτη μας συνάντηση θα γίνει την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου στις 18:00 μμ στην οδό Φαρσάλων 10, στο Παγκράτι Λαμίας, όπου και θα καθορισθούν τα τμήματα & οι ώρες διδασκαλίας.

Ευελπιστούμε στη δημιουργία χορευτικής σας ομάδας που θα μπορεί να συμμετέχει σε χορευτικές εκδηλώσεις.

Η μηνιαία συνδρομή ανέρχεται στο ποσό των 10 ευρώ.

 

                                       Οι καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής

                                  Βάσω  Μαντέ - Αργυρώ Μπακοπούλου

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 18 Σεπτέμβριος 2012 17:11