Τελευταία Νέα
ΕΥΧΕΤΗΡΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ » ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ » Εθελοντική Αιμοδοσία Συλλόγου " Δώσε ζωή "       ... ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ » Αποκατάσταση ζημιών και επαναφορά ρεύματος       ... ΠΤΩΣΗ ΣΤΥΛΟΥ Δ.Ε.Η ΠΑΝΩ ΣΕ Ι.Χ.Ε »              Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα! Αυτή η ... ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ 22ου ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ Π. ΑΘΗΝΩΝ » Φιλοξενία 22ου Συστήματος Προσκόπων Π. Αθηνών    ... Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ »       Με δεδομένο την πλήρη έλειψη σήματος τηλεόρα... ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΣΚΑΜΝΟ Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ »              Digea! Μετάβαση λέει στην ψηφιακή επο... ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΟΙΚΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ (ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ) » Νέα διάρρηξη σε οικία του χωριού μας!         ... Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΓΙΓ... » Ο ρόλος των Πολιτιστικών Συλλόγων στο σημερινό γίγ... ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ » Απομνημονεύματα Στρατηγού Μακρυγιάννη           ...
ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ & ΛΑΪΚΩΝ ΧΟΡΩΝ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Τρίτη, 18 Σεπτέμβριος 2012 17:09
altΣτα πλαίσια της πολιτιστικής μας δραστηριότητας & στην προσπάθειά μας  για την συνέχιση της Λαϊκής μας παράδοσης, ήρθαμε σε συμφωνία με τον Σύλλογο Σαρακατσάνων έτσι ώστε όσα μέλη μας επιθυμούν, να εγγραφούν στα τμήματα διδασκαλίας χορού. Απώτερος σκοπός η δημιουργία δικού μας χορευτικού, το οποίο θα χορεύει στις εκδηλώσεις μας και θα μας εκπροσωπεί ανά την Ελλάδα. Τονίζουμε ότι δυνατότητα εγγραφής έχουν ενήλικες, έφηβοι & παιδιά. Παρακαλούμε τα μέλη, όπως αγκαλιάσουν αυτή την όμορφη προσπάθεια.

Παρακάτω ακολουθούν λεπτομέρειες από τις καθηγήτριες χορού.

Ο χορός είναι μία από τις σπάνιες ανθρώπινες δραστηριότητες όπου ο άνθρωπος δίνεται ολόκληρος, σώμα, καρδιά και πνεύμα. Οι λαϊκοί χοροί και το δημοτικό τραγούδι αντιπροσωπεύουν τη συνέχιση της Ελλάδος. Γι’ αυτό πρέπει να διατηρήσουμε και να βοηθήσουμε τη διάδοση των παραδοσιακών χορών.

Σας ενημερώνουμε ότι φέτος θα πραγματοποιηθούν μαθήματα ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ σε τμήματα ΠΑΙΔΙΚΑ, ΕΦΗΒΙΚΑ και ΕΝΗΛΙΚΩΝ, σε συνεργασία με το σύλλογο Σαρακατσαναίων.

Για εγγραφές και οποιαδήποτε πληροφορία, παρακαλούμε όπως επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 6977992690 & 6974452010.

Η πρώτη μας συνάντηση θα γίνει την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου στις 18:00 μμ στην οδό Φαρσάλων 10, στο Παγκράτι Λαμίας, όπου και θα καθορισθούν τα τμήματα & οι ώρες διδασκαλίας.

Ευελπιστούμε στη δημιουργία χορευτικής σας ομάδας που θα μπορεί να συμμετέχει σε χορευτικές εκδηλώσεις.

Η μηνιαία συνδρομή ανέρχεται στο ποσό των 10 ευρώ.

 

                                       Οι καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής

                                  Βάσω  Μαντέ - Αργυρώ Μπακοπούλου

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 18 Σεπτέμβριος 2012 17:11