Πώς θα έρθετε

Το χωριό μας απέχει 28 χιλιόμετρα από την πόλη της Λαμίας, πρωτεύουσα του Νομού μας, πλησιέστερες μεγάλες πόλεις είναι η Άμφισσα πρωτεύουσα του νομού Φωκίδας που  απέχει 41 χιλιόμετρα και η Λιβαδειά πρωτεύουσα το Νομού Βοιωτίας που απέχει 61 χιλιόμετρα. Πλησιέστερες κωμοπόλεις είναι η Γραβιά Φωκίδος με το πασίγνωστο χάνι της που απέχει 12 χιλιόμετρα και η Αμφίκλεια που απέχει 18 χιλιόμετρα. Η έδρα του Δήμου Γοργοποτάμου όπου και ανήκουμε βρίσκεται στο χωριό Μοσχοχώρι Φθιώτιδος που απέχει από το χωριό μας 19 χιλιόμετρα. Ο Σκαμνός από την Αθήνα απέχει 213 χιλιόμετρα και από την Θεσσαλονίκη 323 χιλιόμετρα συνολικά.
Για την άφιξή σας θα πρέπει να κινηθείτε οδικώς, ενώ στην περίπτωση που δεν διαθέτετε αυτοκίνητο εναλλακτική λύση είναι τα ΚΤΕΛ Λαμίας, Άμφισσας, Θεσσαλονίκης, Πατρών, που σας οδηγούν μέχρι το χωριό μας.
 Για την άφιξή σας επίσης μπορείτε να κινηθείτε με το σιδηροδρομικό δίκτυο κατεβαίνοντας στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Μπράλλου και με ταξί να φθάσετε στον Σκαμνό που απέχει  8  χιλιόμετρα. www.mykosmos.gr