Τελευταία Νέα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ Ζ... » Με αυτή μας την ανάρτηση, ενημερώνουμε τους συγχωρ... ΑΠΕΒΙΩΣΕ Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΖΑΛΑΩΡΑ » Απεβίωσε σήμερα 2 Απριλίου 2019, η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΖΑΛΑΩΡ... ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΘΑΝΟΝΤΟΣ ΜΕΛΟΥΣ »       23.- ΘΕΑΝΩ ΝΤΖΟΥΒΑΡΑ σύζυγος ... ΑΠΕΒΙΩΣΕ Η ΘΕΑΝΩ ΝΤΖΟΥΒΑΡΑ » Απεβίωσε σήμερα 12 Μαρτίου 2019 η ΘΕΑΝΩ ΝΤΖΟΥΒΑΡΑ,... ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ » «Ουκ ενι άρσεν και θήλυ» - Η δικαίωση της Γυνα... ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ »     Γιορτάζουμε την “Παγκόσμια Ημέρα... ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΙΖΗΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ »       Γράφαμε παλαιότερα ... ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΡΔΑΚΑΣ »      Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου ... ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΣΑΣ ΔΗΛΩΣΗΣ » Κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο, θα μπορέσετε... ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ Η ΝΕΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΠΟ ... » Χολαργός, 1 Φεβρουαρίου 2019   ΠΡΟΣ ΜΜΕ Α...
Αίτηση Εγγραφής Μέλους

Ο Σύλλογός μας μέσω της ιστοσελίδας μας δίνει την δυνατότητα σε κάθε κάτοικο του χωριού εφ  όσον αυτός το επιθυμεί, να εγγραφεί στον ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΚΑΜΝΙΩΤΩΝ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ συμπληρώνοντας την παρακάτω αίτηση, υπογράφοντάς την και αποστέλλοντας την ταχυδρομικά στην παρακάτω διεύθυνση:

ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΚΑΜΝΙΩΤΩΝ
Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 Μάρκου Μπότσαρη 56
ΛΑΜΙΑ – Τ.Κ 351 00


    Παρά την προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων από τρίτους ότι ο Σύλλογος είναι ένα κλειστό club, για μια ακόμη φορά ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ κατηγορηματικά, ότι μπορεί να εγγραφεί σε αυτόν ΚΑΘΕ ΚΑΤΟΙΚΟΣ Η ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ .

    Πάγια θέση του Συλλόγου μας είναι η απεμπλοκή του από την διαδικασία προσέλκυσης μελών. Όποιος κάτοικος ή φίλος του χωριού επιθυμεί την εγγραφή του σε αυτόν, ακολουθεί την παραπάνω διαδικασία και ειδοποιείται με επιστολή για την έκβαση αυτής.