Τελευταία Νέα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ Ζ... » Με αυτή μας την ανάρτηση, ενημερώνουμε τους συγχωρ... ΑΠΕΒΙΩΣΕ Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΖΑΛΑΩΡΑ » Απεβίωσε σήμερα 2 Απριλίου 2019, η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΖΑΛΑΩΡ... ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΘΑΝΟΝΤΟΣ ΜΕΛΟΥΣ »       23.- ΘΕΑΝΩ ΝΤΖΟΥΒΑΡΑ σύζυγος ... ΑΠΕΒΙΩΣΕ Η ΘΕΑΝΩ ΝΤΖΟΥΒΑΡΑ » Απεβίωσε σήμερα 12 Μαρτίου 2019 η ΘΕΑΝΩ ΝΤΖΟΥΒΑΡΑ,... ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ » «Ουκ ενι άρσεν και θήλυ» - Η δικαίωση της Γυνα... ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ »     Γιορτάζουμε την “Παγκόσμια Ημέρα... ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΙΖΗΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ »       Γράφαμε παλαιότερα ... ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΡΔΑΚΑΣ »      Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου ... ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΣΑΣ ΔΗΛΩΣΗΣ » Κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο, θα μπορέσετε... ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ Η ΝΕΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΠΟ ... » Χολαργός, 1 Φεβρουαρίου 2019   ΠΡΟΣ ΜΜΕ Α...
Καλως ορίσατε στον ιστότοπο του χωριού μας

     Η ιστοσελίδα αυτή δημιουργήθηκε ερασιτεχνικά από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΚΑΜΝΙΩΤΩΝ – Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, με σκοπό την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του χωριού μας και παράλληλα για να φέρει πιο κοντά τους ανθρώπους του που βρίσκονται διασκορπισμένοι παντού. Φιλοδοξεί δε, να ενώσει όλες τις «φωνές» να βοηθήσει στην επικοινωνία και αν μπορεί να προσθέσει ένα λιθαράκι στην πρόοδο του χωριού μας.
     Αγαπητέ συγχωριανέ ή φίλε επισκέπτη, μέσα από την ιστοσελίδα μας απόλαυσε τις ομορφιές του χωριού μας, ενημερώσου για ότι το αφορά, για την γύρω περιοχή, μάθε τα νέα μας και τις δραστηριότητές μας και βοήθησέ μας μέσα από την συμμετοχή σου και τις παρατηρήσεις-προτάσεις σου να γίνουμε καλύτεροι.